RETRÆTE – når livet gør ondt

ER DU RAMT PÅ LIVET? Knokler du eller dine kære for at hænge i (med det yderste af neglene), på job, uddannelse, i familien? Føles livet lige nu som en udholdenhedsprøve, hvor det handler mere om at overleve end at leve, nyde og glædes? 

 

” Når dine planer og skemaer og dine håb og drømme trygler dig om, at slippe dem. REJS dig, søster, REJS dig.

Når det liv, du så møjsommeligt har skabt, går i opløsning omkring dig. REJS dig, søster, REJS dig. 

Når din sjæl er tung og dit hjerte delt i to. REJS dig, søster, REJS dig.

Når du ydede dit bedste, og det ikke helt slog til. REJS dig, søster, REJS dig. 

Når du er blevet slået ud og besejret og føler dig så langt hjemmefra. REJS dig, søster, REJS dig.

Når du ligger knust i tusinde stykker og ikke aner, hvordan du skal få stykkerne til at passe sammen. REJS dig, søster, REJS dig.

Når du har elsket og mistet. Og så mistet igen. REJS dig, søster, REJS dig. 

Når dine vinger er blevet stækket, ånden dæmpet, og alt du hører, er en hvisken. REJS dig, søster, REJS dig. 

Når du endelig giver efter for dit kald, men ikke aner, hvor du skal begynde. REJS dig, søster,  REJS dig. 

REJS DIG FOR DIG. REJS DIG FOR MIG. 

For når du rejser dig først, gør du vejene lysere for hende”. 

– Rebecca Campbell. 

Belastning

Er du ramt af stress, angst, depression (eller lignende belastningsreaktioner) – befinder du dig i en krise, hvor du føler dig ramt helt ind i marven, helt ind på din eksistens, hvor meningsløshed, ensomhed, isolation, dødsangst og/eller mangel på anerkendelse og kærlighed overskygger alt – gør livet lige nu ondt?

Når livet gør ondt, når vi bliver ramt og føler, at de udfordringer vi får er alt, alt for store til, at vi kan klare dem – når vores system (både krop, hjerte og sind) bliver overbelastet og vi “knækker” – så er det vores impuls at trækkes os tilbage. Fuldstændigt som et såret dyr, der finder sin vej tilbage til sin hule for at restituere og hele. 

Retræte

Når livet gør ondt, så det er OK at gøre RETRÆTE! Uanset hvad andre synes om det. Uanset hvordan samfundet, familien, vennekredsen møder dig i dette. Uanset stemmerne (indre såvel som ydre) der siger ”Du skal da bare gøre…”, ”tag dig nu sammen”, ”det skal bare arbejdes væk”, ”du tænker bare for meget”, ”pas dit arbejde”, ”gør som det forventes af dig”, ”hvad vil andre ikke tænke” – ja, jeg kunne blive ved. Kender du disse stemmer? DET ER OK! Det er SÅ MEGET i orden, at du for en tid har brug for at trække stikket og søge tilbage til dit trygge sted, din hule, hvorfra du kan hele og re-orientere dig. 

Jeg ved hvor krævende det er at trække stikket, selv om det er det som hele dit system og væsen længes efter og længe har kaldt på. Det er krævende at træde ud af hamsterhjulet, at træde ud af flokken – det er krævende at gå sin egen vej – at følge sin indre stemme og tage kærligt vare på sig selv. Det er krævende at sætte sig selv først, hvis du altid har prioriteret andres behov og har levet et selvforglemmende og selvopofrende liv op til nu. Denne kraftanstrengelse har du mod og styrke til! Husk det! – men du behøver ikke gå vejen alene – husk også det! Måske har du brug for støtte i din proces? Støtte igennem smerten, støtte til at transformere lidelsen, motivation til langsom forandring – en skulder du kan læne dig op ad – en der har gået den samme vej før dig, og som kan lyse vejen op for dig, imens dit eget lys er på vågeblus? 

 

Hjælpen er nær

Jeg ønsker oprigtigt for dig, at du får den hjælp og støtte du har brug for. Måske er det mig, der kan hjælpe? Jeg går MEGET gerne vejen sammen med dig. Jeg hepper allerede på dig! Måske kan du lade dig inspirere af min hjemmeside:

Hvis du føler, at jeg kan hjælpe dig, er du hjertelig velkommen hos Yoga-Liv. 

  • Sikker bookingbetaling på yoga-liv.dk
  • secure payment
  • dankort
  • visa
  • mastercard
  • mobilepay
Indkøbskurv