Forside / For Virksomheder

Mindfulness på Arbejdspladsen

Mindfulness på arbejdspladsen nedbringer og forebygger sygefravær. Prioriter trivsel, udvikling og arbejdsglæde blandt dine medarbejdere. Skab resultater, der kan ses og mærkes i hele organisationen.

Vi sætter, sammen med dig, fokus på din medarbejder, dine teams og fællesskabet i din virksomhed, med ydelser skræddersyet til netop jeres behov og ønsker.  

Sundhedsfremme

Yoga, meditation, mindfulness på arbejdspladsen.

Trivsel & Udvikling

Forløb til forebyggelse, fastholdelse og trivsel i forbindelse med udvikling, arbejdsglæde og sygdom.

Workshop & Kurser

Workshops, arrangementer, begivenheder og temadage med fokus på yoga, mindfulness, meditation & personlig udvikling.

Supervision

Sæt fagligheden i fokus med Gruppe- eller individuel supervision.

Ydelser til virksomheder

Sundfremme & Forebyggelse

Gør fysisk og mental træning let tilgængelig på arbejdspladsen for dine medarbejdere og skab mindfulness på arbejdspladsen. Forløbene tilpasses jeres behov og ønsker i forhold til indholdet, tidspunktet samt længden på sessionerne. Vi arbejder med åndedræt, mindfulness, yoga og meditation, med det formål, at give medarbejderne let tilgængelige værktøjer, som skaber mere glæde, fysisk og mentalt overskud og balance samt effektivitet i hverdagslivet.

Trivsel og udvikling

Sæt din medarbejders trivsel og udvikling i fokus. Giv dine medarbejdere mulighed for at indgå i individuelle forløb, særligt tilrettelagt efter den enkelte medarbejders behov. Nedbring sygefraværet, forebyg stressbelastninger, eller giv din medarbejder de bedste muligheder for at vende hurtigt tilbage til arbejdet igen efter en sygemelding. Fasthold dygtige medarbejdere i din virksomhed og undgå ressourcekrævende rekrutterings- og oplæringsprocesser.

Workshops & Kurser

En mulighed for at skabe fordybelse og fællesskab i virksomheden. Vi tilrettelægger, sammen med dig, hele eller halve dage, hvor du og dine medarbejdere kan blive klogere på jer selv og hinanden. Med udgangspunkt i relevante temaer inden for yoga, meditation og personlig udvikling tilrettelægges en lærerig og inspirerende alternativ arbejdsdag med personlig og professionel udvikling.

Socialfaglig konsulentbistand & Supervision

Sæt fagligheden i fokus. Giv dine medarbejdere et trygt rum, hvor de sammen eller alene kan udforske og udfolde en vanskelig arbejdsopgave, en konflikt eller et fastkørt samarbejde. Supervision styrker fagligheden og giver nye perspektiver, nye forståelser, nye handle- og løsningsmuligheder – og ikke mindst nyt mod, energi og inspiration til forandring. Én Medarbejders mistrivsel og opgivenhed vil vokse og sprede sig til teamet, og derfra videre i organisationen. Det samme vil én medarbejders gejst, trivsel og arbejdsglæde. Vi bistår gerne som bisidder eller konsulent.

Pris for Virksomhedsydelser

Individuelle Samtaleforløb, Yoga, Medarbejder Udvikling, Temadage, Workshops Samt Øvrig Konsulentbistand​.
Pris pr. time kr. 1.050

Ovenstående priser er eksklusiv kørsel og leje af yogamåtter og øvrigt udstyr. 

Sådan gør du

Hvis du har spørgsmål, er interesseret eller allerede nu ved, at du gerne vil booke en af mine ydelser til din virksomhed, skal du starte her.

Udfyld blot formularen med dine kontaktoplysninger, samt spørgsmål eller kommentarer.

Når jeg modtager din henvendelse, vil jeg kontakte dig så hurtigt jeg kan, så vi kan tage en indledende, uforpligtende og forventningsafstemmende snak. Herefter kan vi – hvis du har lyst – aftale konkrette tidspunkter for ønsket ydelser og andet relevant.

Jeg glæder mig til at høre fra dig.

Du kan se nærmere, hvilken typer yoga der tilbydes her.

  • Sikker bookingbetaling på yoga-liv.dk
  • secure payment
  • dankort
  • visa
  • mastercard
  • mobilepay
Indkøbskurv