Prøv Yoga Nidra

Yoga nidra er en tilstand, en dyb meditativ tilstand, hvor du lader kroppen være helt i ro – uden bevægelse (overhovedet). Nidra er en søvn-baseret meditationsteknik, og derfor praktiseres den også typisk liggende i savasana. Din krop er sovende imens dit sind er vågen og bevidst. En tilstand, hvor høresans er den eneste af dine sanser der er aktiv.

Forside / Yoga Nidra

Prøv Yoga Nidra

Yoga nidra er en tilstand, en dyb meditativ tilstand, hvor du lader kroppen være helt i ro – uden bevægelse (overhovedet). Nidra er en søvn-baseret meditationsteknik, og derfor praktiseres den også typisk liggende i savasana. Din krop er sovende imens dit sind er vågen og bevidst. En tilstand, hvor høresans er den eneste af dine sanser der er aktiv.

yoga

Hvad er Yoga Nidra?​

Er Yoga Nidra for dig?

For mig er det en sluk-knap til tankemylderet, reset-knappen der nulstiller mit system og detoxer min hjerne og min krop. Egentlig nyder jeg stilheden, når jeg sætter mig på mit meditations-spot og vender opmærksomheden indad og kommer tilstede i nuet.

Jeg har tidligere oplevet guidede meditationer forstyrrende for min oplevelse af stilheden – og derfor kom det også lidt bag på mig at dette ikke var tilfældet med nidra. Jeg elsker derfor også den del af nidra processen, hvor jeg kan åbne og integrere – blot være med der som er – iagttagende.

Yoga NidraHold

Derfor skal du begynde til yoga

Hos yoga-liv er vores mål at sikre at alle, der kommer hos os, oplever sig kompetente, fuld af empowerment, hjemme og velkomne. Hos os har du altid et trygt rum, hvor du kan være præcis som du er. Hos os, kan du sænke paraderne, og tillade dig selv at være sårbar, eller forsigtigt lære det sårbare i dig bedre at kendt.

Deltag på et hold, tilrettelæg et individuelt-, par-, eller gruppeforløb eller mød os på en workshop.

Yoga Nidra hos Yoga-liv

Nidra kan praktiseres på et hvilket som helst tidspunkt af døgnet, netop fordi det er en adaptogen praksis. Tænk dog over hvilken intention ønsker du har – ønsker du at blive beroliget til natten så du efterfølgende hurtigt kan falde i dyb søvn? Ønsker du at revitalisere og løfte din energi midt på dagen, således du er forfrisket og klar til det resterende af din dag?

Et godt Yoga Nidra råd

Lige som med yoga i øvrigt, guides og praktiseres denne form for yoga vidt forskelligt med et væld af variationer og retninger. Så er der altid noget der passer til dig og dine individuelle behov der ude et sted. Den dygtige nidra lærer vil nøje gøre sig bevidst om formålet og intentionen med hver enkelt meditation og dermed tilpasse indholdet af den guidede nidra tilsvarende, så du er i trygge hænder. Og husk din intention! Den kan sætte retning (den retning du ønsker) og støtte dig til at skabe fantastiske forandringer, fra det aller inderste (subtile) til det aller yderste (det fysiske, din krop). Du kan læse mere om arbejdet med intention lige om lidt.

Prøv Par Yoga

Yoga for par handler om at opnå indsigt i, hvordan vi påvirker hinanden med vores energi. Hvordan vi, ved at tillade åbenhed og sårbarhed, kan opnå resonans i vores energier når de mødes og, hvordan du med din energi kan være en uvurderlig støtte for din partner.

Praktisk & Corona Information

På grund af corona har vi ikke de sammen muligheder for at benytte Yoga-Livs udstyr. Du bedes derfor selv medbringe det udstyr du får brug for – blokke, bælte, tæppe, øjenpude ect. Tag gerne et pudebetræk med til bolster (pøllen).

Husk at spritte af inden du kommer ind i lokalet (der står sprit ved indgangen)

Hvis du føler dig sløj, så pas på dig, og os andre – kravl under dynen med en god bog og en kop te i steder for at lave yoga.

Deltagelse på Yoga-Livs hold sker på eget ansvar. Vi står dog altid klar til personlig vejledning, så vi kan finde det hold der passer dig bedst. 

Afbud

Meld afbud, når/hvis du er forhindret (en anden vil måske gerne benytte din plads).

Afbud skal gives mindst 24 timer før klassen.

Du har mulighed for at deltage på en anden klasse i stedet, såfremt dit afbud er meddelt 24 timer før og at der er ledige pladser på det ønskede hold.

Hot Yoga

Medbring “grib-towel” el. håndklæde og vand. HOT yoga anbefales IKKE til dig der er gravid eller har hjerteproblemer.

Tal med din læge hvis du er i tvivl. 

  • Sikker bookingbetaling på yoga-liv.dk
  • secure payment
  • dankort
  • visa
  • mastercard
  • mobilepay
Indkøbskurv