Forside / Par Yoga

Par Yoga hos Yoga-Liv

Opnå en dybere forbindelse med din partner i et nærværende, åbent og hjertefølt møde, hvor jeres energier forenes – i krop, hjerte, sind og sjæl.

Book session for kun dig og din partner, eller deltag på en workshop sammen med andre par.

Par Yoga Sessioner & Workshops

yoga aalborg

Par Yoga Session

Opnå en dybere forbindelse med din partner i et nærværende, åbent og hjertefølt møde, hvor jeres energier forenes – i krop, hjerte, sind og sjæl.

Book session for kun dig og din partner, eller deltag på en workshop sammen med andre par.

Par Yoga Workshop

På workshoppen vil der være en lille sanselig forfriskning til klar til jer. Fortsæt forkælelsen og den dybe forbindelse imellem jer når I kommer hjem. Måske har i fået børnene passet, og har lækker mad og en dejlig flaske vin klar i køleskabet. Læn jer ind i hinandens nærvær og nyd hinanden, maden, vinen og stilheden.

yoga

Nærværende, Åbent og Hjertefølt Par Yoga

Yoga for par handler om at opnå indsigt i, hvordan vi påvirker hinanden med vores energi. Hvordan vi, ved at tillade åbenhed og sårbarhed, kan opnå resonans i vores energier når de mødes og, hvordan du med din energi kan være en uvurderlig støtte for din partner. Vi tillader kroppene, hjerterne, sindene og sjælene at forenes igennem ordløs kommunikation – igennem yoga, åndedrætsøvelser, mindfulness og meditation.

Igennem yogaen kan du og din partner mødes, mærke hvordan I igennem jeres kroppe kan give og modtage støtte, kærlighed og omsorg. Hvordan du kan give dig hen til din partner, og tillade dig selv at modtage varmen, støtten og omsorgen fra din partner. Og hvordan du ved at give også oplever at modtage. Du opdager måske, at vejen til opfyldelse af dine egne behov og længsler går igennem at give netop dette til din partner. Tillad sårbarheden at give jer styrke og mod til at smelte igennem forsvarene og dagligdagens skærmydslers og mød din partner rent og kærligt.

Igennem åndedrættet mærker du hvor livgivende, vitaliserende og groundende det dybe åndedræt kan være. Synkroniseret og i rytmisk forenet dans med din partners dybe åndedræt opleves resonans og udveksling af energi, der blot forstærker åndedrættets magi. Forstærker jeres relation og forbindelse, og giver jer mulighed for at tage jeres parforhold til næste niveau.

Yoga for par handler også om at integrere skjulte eller afviste sider af dig selv for derved at opnå helhed. Forestil dig Yin & Yang. Forening af det maskuline og feminine – forening af dualiteter. Vi indeholder hver især både det maskuline og det feminine, men vi vil ofte være mere i kontakt med den ene af de to poler. At mødes med din partners maskuline/feminine energi vil give dig mulighed for at komme i kontakte med den energi i dig selv, for derved at kunne integrere den del, og de kvaliteter dybt i din kerne – og dermed blive (lidt mere) hel. Yogisk filosofi (blandt andet fra yogiske retninger som Kundalini og Tantra) fortæller historien om Shiva og Shakti (henholdsvis det maskuline (Shiva) og det feminine (Shakti)). Om hvordan Shiva og Shakti er forenet på åndeligt plan, men må skilles ved manifestationen af menneske i fostertilstanden. Shiva stiger op og tager bo i menneskets mentale energi (de højeste chakraer), og Shakti dvæler som en sovende slange i bunden af det sacrale område (bunden af rygsøjlen, nederste chakraer). Shiva og Shakti fungerer klart bedst når de er sammen (som en helhed) men lever et liv i adskillelse, hvor de higer efter genforening. Som modpoler, der drages imod hinanden, driver de mennesket i dets søgen efter denne helhed. En indre integration og helhed, der kan opnås igennem yogaen.

Spil hinanden gode – brug jeres styrker og se jeres potentialer. Er du blevet nysgerrig på at vide mere, eller har du og din partner fået lyst til at forkæle jer selv og hinanden, og samtidig investere i jeres parforhold, så er i hjertelig velkommen hos Yoga-Liv.

Læs mere om yoga her.

Book Session eller Workshop

Sådan gør du

Hvis du har spørgsmål, er interesseret eller allerede nu ved, at du gerne vil booke en tid til paryoga, skal du starte her.

Udfyld blot formularen med dine kontaktoplysninger, samt dit eventuelle ønske til dato og tidspunkt for vores session.

Når jeg modtager din henvendelse, vil jeg kontakte dig så hurtigt jeg kan, så vi kan tage en indledende, uforpligtende og forventningsafstemmende snak. Herefter kan vi – hvis du har lyst – aftale et konkret tidspunkt
for vores første session.

Jeg glæder mig til at høre fra dig.

  • Sikker bookingbetaling på yoga-liv.dk
  • secure payment
  • dankort
  • visa
  • mastercard
  • mobilepay
Indkøbskurv