Forside / Yoga

Yoga

Her får du erfaren og kvalificeret undervisning i både yin yoga, vinyasa yoga, slow vinyasa yoga og hot yoga. Vi glæder os til at tage imod dig i vores dejlige studio, dedikeret til at skabe de bedste rammer for din yogapraksis.

Yin Yoga

Fleksibilitet og smidighed i kroppens fascia. Stillingerne holdes i længere tid. Inviterer til indadvendt fokus. Øger tålmodighed, koncentration og evnen til at være med det der er.

Slow Vinyasa Yoga

Langsomme og rolige flydende bevægelser og pulseringer i takt med åndedrættet. Det bedste fra både vinyasa og yin yoga.

Vinyasa Yoga

Styrker muskler, øger kondition, udholdenhed & balance. Flydende bevægelse i takt med åndedrættet fra stilling til stilling.

yoga

Hot Yoga

Vinyasa yoga i infrarød varme. Støtter kroppens udrensning og tænder din indre ild. Styrke, udholdenhed, smidighed og masser af sved på panden.

Hold, Ydelser & Events

Par Yoga

Yoga for par handler om at opnå indsigt i, hvordan vi påvirker hinanden med vores energi. Hvordan vi, ved at tillade åbenhed og sårbarhed, kan opnå resonans i vores energier når de mødes og, hvordan du med din energi kan være en uvurderlig støtte for din partner.

Praktisk & Corona Information

På grund af corona har vi ikke de sammen muligheder for at benytte Yoga-Livs udstyr. Du bedes derfor selv medbringe det udstyr du får brug for – blokke, bælte, tæppe, øjenpude ect. Tag gerne et pudebetræk med til bolster (pøllen).

Husk at spritte af inden du kommer ind i lokalet (der står sprit ved indgangen)

Hvis du føler dig sløj, så pas på dig, og os andre – kravl under dynen med en god bog og en kop te i steder for at lave yoga.

Deltagelse på Yoga-Livs hold sker på eget ansvar. Vi står dog altid klar til personlig vejledning, så vi kan finde det hold der passer dig bedst. 

Afbud

Meld afbud, når/hvis du er forhindret (en anden vil måske gerne benytte din plads). Afbud skal gives mindst 24 timer før klassen. Du har mulighed for at deltage på en anden klasse i stedet, såfremt dit afbud er meddelt 24 timer før og at der er ledige pladser på det ønskede hold.

Hot Yoga

Medbring “grib-towel” el. håndklæde og vand. HOT yoga anbefales IKKE til dig der er gravid eller har hjerteproblemer. Tal med din læge hvis du er i tvivl. 

  • Sikker bookingbetaling på yoga-liv.dk
  • secure payment
  • dankort
  • visa
  • mastercard
  • mobilepay
Indkøbskurv