Forside / Individuelle Forløb

Individuelle Forløb

Her får du erfaren og kvalificeret undervisning og hjælp med yoga, terapi eller en kombination af begge. Vi glæder os til at tage imod dig i vores dejlige studio, dedikeret til at skabe trygge rammer for dig.

Yoga Terapi

Nemt & fleksibelt. DIG i fokus. Individuel vejledning og assisting målrettet dine udfordringer, behov, mål og ønsker. Tid og ro til fordybelse og udvikling.

Yoga Terapi

For dig, der har et ønske om mere individuel vejledning og assisting til netop dine udfordringer. Altid målrettet dine behov, mål og ønsker. Eller til dig, der gerne vil fordybe dig endnu mere i din egen yoga- meditationspraksis.

Med god tid til at arbejde i dybden med din unikke krop, samt tid til løbende at tilpasse dine øvelser i takt med din udvikling, får du mulighed for at blive helt fortrolig med din krop og dit sind, og ikke mindst, hvad der fungerer for dig.

Du får naturligvis grundig vejledning og visuelt understøttet materiale med dig hjem, så du kan lave din yogapraksis hjemme når det passer dig, indtil vi ses igen.

Du investerer i selvkærlighed. En pause, hvor det handler om at prioriterer tid til kun dig og, hvor du kan samle energi og overskud til fortsat at være noget for dig selv og andre.

Vælg imellem 60 eller 90 minutters sessioner.

Yoga Terapi pr. gang:

Start dit individuelle yoga forløb i dag!​

Hvis du har spørgsmål, er interesseret eller allerede nu ved, at du gerne vil booke en tid til dit individuelle forløb, skal du starte her.

Udfyld blot formularen med dine kontaktoplysninger, samt dit eventuelle ønske til dato og tidspunkt for vores session.

Når jeg modtager din henvendelse, vil jeg kontakte dig så hurtigt jeg kan, så vi kan tage en indledende, uforpligtende og forventningsafstemmende snak. Herefter kan vi – hvis du har lyst – aftale et konkret tidspunkt
for vores første session.

Jeg glæder mig til at høre fra dig.

  • Sikker bookingbetaling på yoga-liv.dk
  • secure payment
  • dankort
  • visa
  • mastercard
  • mobilepay
Indkøbskurv