yoga

Prøv Slow Vinyasa Yoga

En balanceret yogapraksis, hvor du, med dine mindfulde bevægelser og din åndedrætsopmærksomhed, dynamisk bevæger og guider kroppen ind i stilheden, ind i fordybelsen – ind i YINstillingen. 

Forside / Slow Vinyasa Yoga

Prøv Slow Vinyasa Yoga

En balanceret yogapraksis, hvor du, med dine mindfulde bevægelser og din åndedrætsopmærksomhed, dynamisk bevæger og guider kroppen ind i stilheden, ind i fordybelsen – ind i YINstillingen. 

yoga

Hvad er Slow Vinyasa Yoga?​

Er Slow Vinyasa Yoga for dig?

Langsomme og rolige flydende bevægelser og pulseringer i takt med åndedrættet. Det bedste fra både Vinyasa og Yin yoga. Vi omtaler det ofte som Yinyasa.

Hver session indledes og afsluttes med mindfulness og guidet meditation.

Derfor skal du begynde til yoga

Hos yoga-liv er vores mål at sikre at alle, der kommer hos os, oplever sig kompetente, fuld af empowerment, hjemme og velkomne. Hos os har du altid et trygt rum, hvor du kan være præcis som du er. Hos os, kan du sænke paraderne, og tillade dig selv at være sårbar, eller forsigtigt lære det sårbare i dig bedre at kendt.

Deltag på et hold, tilrettelæg et individuelt-, par-, eller gruppeforløb eller mød os på en workshop.

Fordyb dig i Slow Vinyasa Yoga

YINYasa yoga – Yin & Yang

Prøv Par Yoga

Yoga for par handler om at opnå indsigt i, hvordan vi påvirker hinanden med vores energi. Hvordan vi, ved at tillade åbenhed og sårbarhed, kan opnå resonans i vores energier når de mødes og, hvordan du med din energi kan være en uvurderlig støtte for din partner.

Praktisk & Corona Information

På grund af corona har vi ikke de sammen muligheder for at benytte Yoga-Livs udstyr. Du bedes derfor selv medbringe det udstyr du får brug for – blokke, bælte, tæppe, øjenpude ect. Tag gerne et pudebetræk med til bolster (pøllen).

Husk at spritte af inden du kommer ind i lokalet (der står sprit ved indgangen)

Hvis du føler dig sløj, så pas på dig, og os andre – kravl under dynen med en god bog og en kop te i steder for at lave yoga.

Deltagelse på Yoga-Livs hold sker på eget ansvar. Vi står dog altid klar til personlig vejledning, så vi kan finde det hold der passer dig bedst. 

Afbud

Meld afbud, når/hvis du er forhindret (en anden vil måske gerne benytte din plads).

Afbud skal gives mindst 24 timer før klassen.

Du har mulighed for at deltage på en anden klasse i stedet, såfremt dit afbud er meddelt 24 timer før og at der er ledige pladser på det ønskede hold.

Hot Yoga

Medbring “grib-towel” el. håndklæde og vand. HOT yoga anbefales IKKE til dig der er gravid eller har hjerteproblemer.

Tal med din læge hvis du er i tvivl. 

  • Sikker bookingbetaling på yoga-liv.dk
  • secure payment
  • dankort
  • visa
  • mastercard
  • mobilepay
Indkøbskurv