Om Yoga-Liv

Hos Yoga-Liv er du altid i professionelle og trygge hænder. Jeg tilbyder en hel unik kombination af yoga og psykoterapi.

Vi arbejder altid med det HELE menneske i fokus.

Vores mål er at sikre at alle, der kommer hos os, oplever sig kompetente, fuld af empowerment, hjemme og velkomne. Hos os har du altid et trygt rum, hvor du kan være præcis som du er. Hos os, kan du sænke paraderne, og tillade dig selv at være sårbar, eller forsigtigt lære det sårbare i dig bedre at kendt.

Deltag på et hold, tilrettelæg et individuelt-, par-, eller gruppeforløb eller mød os på en workshop.

Jane Faarup

Dagligt faciliterer jeg næstekærligt andre i at komme overens med sig selv, mærke kroppen, turde udvikle og forandre, rumme, slippe, accepterer, elske og respekterer sig selv i den ydre ramme og i de ydre vilkår de er blevet givet.

Det kan jeg gøre, fordi jeg selv har gået på den samme vej som dig. Jeg ved, hvad det vil sige når rammerne strammer, og kasserne ikke længere passer. Når det gamle ikke længere fungerer og du bliver nødt til at vende dig imod noget nyt. Når kroppen giver op, presset bliver for stort og omsorgen for dig selv for lille.

Jeg er uddannet socialrådgiver i 2005, og har lige siden rådgivet, støttet og vejledt et utal af mennesker, alle i vanskelige og udfordrende livssituationer, livskriser og/ eller traumer.  

Jeg har praktiseret yoga i mange år, og er erfaren RYT certificeret yogalærer i både Yin Yoga, Hot Yoga, Vinyasa Yoga og Yoga mod Stress. Jeg er trænet i at guide Yoga Nidra (en meditativ tilstand – yogisk søvn). Jeg modtager min undervisning fra nogle af landets bedste og mest erfarne yogalærer. 

Det er mit mål, altid at tilbyde relevante, effektive og professionelle ydelser til alle. Ydelser, der forbinder krop, sind, hjerte og sjæl. Derfor er jeg løbende i fuld gang med at bygge til mine professionelle kvalifikationer.  Som led i aktuel uddannelse er psykoterapeutisk behandling allerede nu en væsentlig del af mit arbejde med det HELE menneske.

2020 – 2024 Stud. Psykoterapeut.

Læs mere her.

Yoga-Liv
Psykoterapeutisk Rum
yoga

Yoga Lærer

yoga

Socialrådgiver

yoga

Integral Dynamisk Psykoterapeut

Det siger andre...

Alle, der kommer hos Yoga-Liv skal føle sig kompetente, velkomne og hjemme.

Du kan ikke være dårlig til yoga eller personlig udvikling – vi gør det alle helt perfekt på vores egen måde, med det udgangspunkt vi har.

Blidt, nænsomt og kærligt fører hun os ind i en stille væren med det, der er. Jane har stor viden og kendskab til yogaen og den spirituelle verden og mixer dette i sine guidninger. Hver gang er der et tema, der har fokus, såvel kropsligt, sjæleligt som åndeligt. Med sin store erfaring får hun skabt et helt specielt rum, hvor der er utrolig rart at være, en oase af fred og harmoni, et pusterum fra hverdagen, hvor kroppen og sjælen kan finde hjem og starte sin egen healingsproces.
Birgitte Kloster

Du finder os her

Kontakt Yoga-Liv

Har du spørgsmål til en eller flere af mine ydelser, er du hjerteligt velkommen til at kontakte mig. Jeg står klar til at hjælpe og vejlede dig.

  • Sikker bookingbetaling på yoga-liv.dk
  • secure payment
  • dankort
  • visa
  • mastercard
  • mobilepay
Indkøbskurv