Forside / Psykoterapi – Jane Faarup Christensen

Psykoterapi

Som Integral Psykoterapeut støtter jeg DIG i DIN proces, hvor du trygt kan arbejde med lige netop det, der fylder for dig i dit liv. Her på siden kan du læse mere, og booke en tid hos mig.  

Jeg arbejder fokuseret med at skabe holdbare forandringer, og arbejder derfor ud fra at vi vores samarbejde strækker sig over flere sessioner i en periode.  

Individuel Terapi

Tryg og rummelig 1 til 1 samtaleterapi, hvor vi sammen udforsker tanker, følelser og kroppens sprog. Vi finder veje til forandring og udvikling – ALTID med DIG i fokus, i DIT tempo og målrettet DINE ønsker og behov.

Også som COACHING & MENTORING forløb. 

Individuel Terapi

Vi mødes, du og jeg, i en atmosfære af rummelighed, kærlig venlighed, anerkendelse, respekt og accept. Et rum hvor du trygt kan udfolde og undersøge dine tanker og følelser og finde nye veje til forandring og udvikling.

Online Terapi

Vi mødes via ZOOM. Nemt & fleksibelt – hvor end du er. Lad dig ikke begrænse af den fysiske afstand. Uanset hvor i landet du befinder dig, kan du altid gå ind i det ” Psykoterapeutiske Rum” sammen med mig.

Par Terapi

I søger om bag problemerne og hen imod en dybere forståelse af hinanden (og jer selv). En udviklingsrejse, hvor I bruger både de gode og de udfordrende situationer i parforholdet, som en anledning til at folde det bedste ud, hver især og hos hinanden.

Vokse Værket

MENTORING & PEER SUPPORT.
Netværk, Gruppeforløb og events, hvor vi mødes. Et faciliteret rum med oplæg, refleksion, erfaringsudveksling og inspiration.

Brug for hjælp - Psykoterapi?

Oplever du aktuelle udfordringer, som du ønsker hjælp til at undersøge nærmere, finde løsninger på og skabe forandring i forhold til? Det kunne være: stress, angst, depression, selvværdsproblematikker, sygdom, sundhed, smerte, kriser, sorg og tab, parforholdsproblemer, relationelle problemer i øvrigt, afhængighed og/eller medafhængighed, chok/traumer, overvældende følelsesmæssige reaktioner, begrænsende overbevisninger for blot at nævne nogle. 

Eller ønsker du personlig udvikling og at skabe mere af det gode liv, uden at der er noget konkret “galt”? Mærker du en uro, et ubehag, en rastløshed, en længsel, et ønske, en drøm om at ændre på noget – uden at vide præcist, hvad det handler om? Føler du, at du leder lidt i blinde, famler og prøver dig frem for at finde løsninger men uden blivende effekt? 

Så kunne et psykoterapeutisk forløb hos mig være en rigtig god investering. 

Det er vigtigt for mig, at skabe et trygt rum for dig, hvor du føler dig set, hørt, mødt, spejlet, anerkendt og valideret. Det er vigtigt for mig, at etablere en god og tryg relation til dig, så du føler mod til at åbne op og gå på opdagelse i det der er svært. 

Det er vigtigt for mig, at hjælpe dig til at se dit kæmpe potentiale, og finde veje til at folde det ud og overvinde dét der står i vejen for dig.  

Det er DIN tid nu. Sæt dig selv først. Fokuser og prioriter på din udvikling, dine mål, ønsker og behov.

Psykoterapi, Coaching & Parterapi

Individuel Psykoterapi

Min hensigt er at inspirere dig i dit hverdagsliv, heppe på dig, dit mod og din styrke, tilbyde dig nye perspektiver og refleksioner. DU investerer i DIN personlige udvikling og DIN ønskede forandring.

Kropslig forankring, at mærke, lytte til og sanse kroppen, ligger mig meget på sinde, hvorfor netop dette også er en ganske særlig og naturlig del af det arbejde vi sammen laver.

For at møde dig så rent og autentisk som muligt, modtager jeg løbende supervision og egenterapi.

Jeg er underlagt reglerne om tavshedspligt.

Par Terapi

Kunne du og din partner tænke jer en unik mulighed for at arbejde udviklende med jer selv og hinanden? Styrke jeres parforhold og vokse sammen? Har i lyst til at kigge nærmere på jeres reaktionsmønstre og dynamikker i forholdet? 

Lad mig støtte, rådgive og facilitere jer på jeres udviklingsrejse. Book allerede nu jeres første session hos mig, og lad os sammen fortsætte jeres udviklingsrejse. 

Jeg er underlagt reglerne om tavshedspligt.

Læs mere her.

Book en tid i det Psykoterapeutisk Rum

Find og book en ledig tid. Kontakt mig, så tager vi en indledende snak med dig/jer i fokus.

Hvorfor Integral Psykoterapi?

Integral psykoterapi handler om os som hele mennesker – med alle de ”almindelige” problemer, der opstår imens vi lever livet. Dermed ikke sagt at problemerne og udfordringerne ikke kan synes ganske uoverstigelige. For det kan de.  Og særligt hvis du går vejen selv.

Integral Psykoterapi er en inkluderende, integrerende og holistisk retning inden for psykoterapien. Med en kombination af en mere traditionel videnskabeligt baseret psykologi, psykoterapi, meditation og en større transpersonlig (spirituel) forståelse af terapi og udvikling, hjælper den integrale psykoterapeut dig med at finde varige og helhedsorienterede løsninger. Det indebærer blandt andet at vi, i samarbejdet med dig, inkluderer:

Igennem den integrale psykoterapi hjælper du dig selv, så at sige med at finde hjem i dig selv igen. At genfinde din autentiske kerne – din essens, det du er inde bag alle maskerne og forsvarene. Integral psykoterapi har til formål at afdække og udvikle så mange lag og aspekter af vores menneskelige identitet som muligt. Gøre os klogere på os selv, det vi er bevidste om, og det vi har fortrængt, vores følelsesliv, kropslige fornemmelser og reaktioner, så vi får større valgfrihed i vores mestring af livet. Integral psykoterapi er fleksibelt og anvender et væld af metoder, som alle understøtter din udvikling igennem de 7 forandringsprincipper:

Her kan du læse mere om de redskaber og metoder en ID Integral psykoterapeut har med sig i mødet med dig. 

ID Academy

Hvorfor vælge mig?

Fordi jeg har gået vejen selv. Alt hvad jeg tilbyder dig har jeg selv prøvet og har indgående erfaring med. 

Som uddannet socialrådgiver med mere end 17 års klienterfaring, uddannet og certificeret yogalærer (RYT 500) og Integral psykoterapeut har jeg efterhånden en ret stor og gennemtestet værktøjskasse, fyldt med viden, erfaring og konkrete metoder. Jeg ved, hvor afgørende vigtigt og værdifuldt mødet imellem to mennesker er for udvikling og healing. Vi ser på verden igennem briller farvet af vores tanker, følelser, sansninger og relationer, og nogle gange kan det være ganske befriende at tage brillerne af, pudse dem lidt og se en smule mere klart. 

Og det kan jeg hjælpe dig med.  

Dagligt faciliterer jeg næstekærligt andre i at komme overens med sig selv (og andre), mærke kroppen, turde udvikle og forandre, rumme, slippe, accepterer, elske og respekterer sig selv i den ydre ramme og i de ydre vilkår de er blevet givet.

Hos mig er det helt afgørende at få kroppen med. At nedbryde den selvskabte grænsen mellem krop og sind således energien kan flyde frit, og du igen kan træffe valg og beslutninger med udgangspunkt i både kroppens, hjertets og hjernens informationer.

Så ud over den Integrale Psykoterapis mange metoder anvender jeg mine mange års klienterfaring samt yogaens visdom til at bistå dig på din udviklingsrejse. I vores samarbejde vil jeg således tilbyde dig både hjertevarme, støttende, omsorgsfulde, åbne, ærlige og direkte samtaler, feedback og spejlinger, åndedrætsøvelser, mindfulness og meditation, samt relevante fysiske yogaøvelser.

Få den hjælp du har brug for

Find en ledig tid her. Kontakt mig, så tager vi en indledende snak med dig i fokus.

  • Sikker bookingbetaling på yoga-liv.dk
  • secure payment
  • dankort
  • visa
  • mastercard
  • mobilepay
Indkøbskurv