Forside / Psykoterapi – Psykoterapeutisk Rum

Psykoterapi - Psykoterapeutisk Rum​

Jeg byder dig nu indenfor i det Psykoterapeutiske Rum. Jeg gør det i forbindelse med min igangværende uddannelse til Integral Psykoterapeut og parterapeut ved ID Academy.

For at møde dig så professionelt, rent og autentisk som muligt, modtager jeg løbende supervision og egenterapi.

Individuel Terapi

Tryg og rummelig 1 til 1 terapi, hvor vi sammen går finder nye veje til forandring og udvikling, baseret på snakke med dig i fokus, samt dine følelser og dine tanker.

Individuel Terapi

Vi mødes, du og jeg, i en atmosfære af rummelighed, kærlig venlighed, anerkendelse, respekt og accept. Et rum hvor du trygt kan udfolde og undersøge dine tanker og følelser og finde nye veje til forandring og udvikling.

Online Terapi

Vi mødes via ZOOM. Nemt & fleksibelt – hvor end du er. Lad dig ikke begrænse af den fysiske afstand. Uanset hvor i landet du befinder dig, kan du altid gå ind i det ” Psykoterapeutiske Rum” sammen med mig.

Par Rådgivning

I søger om bag problemerne og hen imod en dybere forståelse af hinanden (og jer selv). En udviklingsrejse, hvor I bruger både de gode og de udfordrende situationer i parforholdet, som en anledning til at folde det bedste ud, hver især og hos hinanden.

Gruppe terapi

Kommer snart. Som led i min uddannelse kan jeg snart tilbyde gruppeterapi.

Hvorfor Psykoterapi?

Vi taler om det der sker i os – også det der ikke er smukt, behageligt eller beundringsværdigt. Vi taler om og ser det ægte HELE menneske og om alt det vi rummer, på godt og ondt, uden at dømme. Uden at hige efter en forherliget og ophøjet fremstillet version af mennesket, og uden at afvise det ubehagelige, smertefulde, grimme og grumme vi alle rummer.

Vi taler om, hvad og hvor meget vi egentligt skal rumme, og hvornår det er tid til at slippe. Med vores egen følte erfaring som udgangspunktet for en levende, autentisk og ægte samtale. En samtale der skal inspirere og indgyde mod, styrke og håb til dig. En samtale du kan spejle dig selv i og som skaber resonans i dig.

Det handler om relationen. Relationen til mig som din terapeut, til dig selv, til dine nære og kære, til dine venner og fjender. Det handler om, hvordan det er at være menneske i denne verden og om alle de udfordringer, kriser og traumer vi havner i undervejs i livet – i rummet imellem fødsel og død, hvor livet sker.

Mental styrke, forandring og udvikling kommer ikke af sig selv over natten. Hverken du eller jeg har fået denne fødselsgave. Det kræver din indsats, tålmodighed, vedholdenhed og ikke mindst masser af mod. Men vi har alle fået frøet. Vi besidder alle potentialet. Med omsorg, accept, kærlighed og dedikation kan du få frøet til at spire og vokse.

Det er DIN tid nu. Sæt dig selv først. Fokuser og prioriter på din udvikling, dine mål, ønsker og behov.

Psykoterapeutiske Forløb & Rådgivning

Individuel Psykoterapi

Min hensigt er at inspirere dig i dit hverdagsliv, heppe på dig, dit mod og din styrke, tilbyde dig nye perspektiver og refleksioner. DU investerer i DIN personlige udvikling og DIN ønskede forandring.

Kropslig forankring, at mærke, lytte til og sanse kroppen, ligger mig meget på sinde, hvorfor netop dette også er en ganske særlig og naturlig del af det arbejde vi sammen laver i det Psykoterapeutiske Rum.

For at møde dig så rent og autentisk som muligt, modtager jeg løbende supervision og egenterapi.

Jeg er underlagt reglerne om tavshedspligt.

Par Rådgivning

Kunne du og din partner tænke jer en unik mulighed for at arbejde udviklende med jer selv og hinanden? Styrke jeres parforhold og vokse sammen? Har i lyst til at kigge nærmere på jeres reaktionsmønstre og dynamikker i forholdet? 

Lad mig støtte, rådgive og facilitere jer på jeres udviklingsrejse. Allerede nu kan I booke sessioner hos mig. I vil være en
meget vigtig del af min udviklingsrejse henimod certificering som Psykoterapeut. Derfor får I sessionerne (og mine 16 års klienterfaring) til en meget fordelagtig pris.

Jeg er underlagt reglerne om tavshedspligt.

Læs mere her.

Book en tid i det Psykoterapeutisk Rum

Find og book en ledig tid. Så tager vi en indledende snak med dig i fokus.

Hvorfor Integral Psykoterapi?

Integral psykoterapi handler om os som hele mennesker – med alle de ”almindelige” problemer, der opstår imens vi lever livet. Dermed ikke sagt at problemerne og udfordringerne ikke kan synes ganske uoverstigelige. For det kan de.  Og særligt hvis du går vejen selv.

Integral Psykoterapi er en inkluderende, integrerende og holistisk retning inden for psykoterapien. Med en kombination af en mere traditionel videnskabeligt baseret psykologi, psykoterapi, meditation og en større transpersonlig (spirituel) forståelse af terapi og udvikling, hjælper den integrale psykoterapeut dig med at finde varige og helhedsorienterede løsninger. Det indebærer blandt andet at vi, i samarbejdet med dig, inkluderer:

Igennem den integrale psykoterapi hjælper du dig selv, så at sige med at finde hjem i dig selv igen. At genfinde din autentiske kerne – din essens, det du er inde bag alle maskerne og forsvarene. Integral psykoterapi har til formål at afdække og udvikle så mange lag og aspekter af vores menneskelige identitet som muligt. Gøre os klogere på os selv, det vi er bevidste om, og det vi har fortrængt, vores følelsesliv, kropslige fornemmelser og reaktioner, så vi får større valgfrihed i vores mestring af livet. Integral psykoterapi er fleksibelt og anvender et væld af metoder, som alle understøtter din udvikling igennem de 7 forandringsprincipper:

Her kan du læse mere om de redskaber og metoder en ID Integral psykoterapeut har med sig i mødet med dig. 

ID Academy

Hvorfor vælge mig?

Hvorfor vælge at gå ind i dit ”Psykoterapeutiske RUM” hos mig?

Som uddannet socialrådgiver med mere end 16 års klienterfaring, uddannet og certificeret yogalærer (RYT 300) og stud. Integral psykoterapeut har jeg omfattende viden og erfaring med, hvad der sker i mødet med et andet menneske, alt det værdifulde der opstår mellem mennesker, hvordan vi formes og påvirkes af vores relationer, hvor vigtig en rolle kroppen har at spille og, hvor forsømt den ofte er, sindets energi og bevægelser, der ofte efterlader os rastløse, krævende, stressede, fyldt af angst, tvivl og bekymring.

Dagligt faciliterer jeg næstekærligt andre i at komme overens med sig selv (og andre), mærke kroppen, turde udvikle og forandre, rumme, slippe, accepterer, elske og respekterer sig selv i den ydre ramme og i de ydre vilkår de er blevet givet.

Det hele menneske består også af en krop. Det glemmer vi ofte i den fortravlede og hektiske hverdag vi lever. Vi mærker ofte først kroppen når den er til besvær. Når den gør ondt og når vi ikke længere kan kontrollere den med vores mentale kontrolcenter – når vi ikke længere kan få kroppen til at gøre som hovedet befaler.

Hos mig er det helt afgørende at få kroppen med. At nedbryde den selvskabte grænsen mellem krop og sind således energien kan flyde frit, og du igen kan træffe valg og beslutninger med udgangspunkt i både kroppens, hjertets og hjernens informationer.

Så ud over den integrale psykoterapis mange metoder anvender jeg mine mange års klienterfaring samt yogaens visdom til at bistå dig på din udviklingsrejse. I vores samarbejde vil jeg således tilbyde dig både hjertevarme, støttende, omsorgsfulde, åbne, ærlige og direkte samtaler, feedback og spejlinger, åndedrætsøvelser, mindfulness og meditation, samt relevante fysiske yogaøvelser.

Få den hjælp du har brug for

Finde en ledig tid i det Psykoterapeutisk Rum. Så tager vi en indledende snak med dig i fokus.
  • Sikker bookingbetaling på yoga-liv.dk
  • secure payment
  • dankort
  • visa
  • mastercard
  • mobilepay
Indkøbskurv