Meditations Workshop

450.00 DKK

Lørdag d. 30/10 kl. 16-19

Workshop a 3 timers varighed. Pris pr. Person kr. 450

Tilmelding er bindende, og pengene refunderes kun såfremt der er venteliste til workshoppen.

Meditation skal være enkelt, ukompliceret og let tilgængeligt. Denne simple (men dog så effektive og kraftfulde) aktivitet er helt gratis og kræver intet udstyr. Så hvordan kan du bruge meditation i din hverdag? Få ideer, konkret viden og metoder til netop dette på denne 3 timers workshop, hvor vi fordyber os meditationens “kunst”.

På lager: 9 Pladser Tilbage

I en travl hverdag, hvor du måske har glemt at lytte til dig selv og din krop, hvor du oplever usikkerhed i forhold til de valg og beslutninger du står overfor, eller situationer hvor du føler dig overvældet af tanker og store følelser – kan du have store glæde af meditation. Meditation kan hjælpe dig med at “finde hjem”, til at lytte til din intuition, hente inspiration, kreativitet og indsigt indefra. Ikke nok med det, så viser forskningen også, at meditation har omfattende positive resultater i forhold til:

 • Behandling og forebyggelse af stress, angst, depression
 • Lindring af søvnbesvær
 • Øget koncentrationsevne, kreativitet, præstationsfremme
 • Øget indlæringsevne, hurtigere opfattelsesevne
 • Smertehåndtering og smertereduktion
 • Regulering af følelse
 • Kultivering af evne til empati og compassion

Og så behøver det ikke engang at være svært. Det eneste du behøver er nysgerrighed. Meditation er et laboratorium, som giver dig mulighed for at undersøge din adfærd, tanker og følelser, og udtænke strategier til at håndtere udfordringerne. Løb ikke fra det ubehagelige. Undersøg det. Vær med det uden at lægge afstand til det. Rum det – og oplev at du er langt mere end dine følelser, dine tanker og din krop.

Lær grundlæggende principper omkring mindfulness og meditation, ud fra en yoga filosofisk og klassisk (Vipasana) tilgang til det at fokusere opmærksomheden og opnå meditative tilstande.  Denne workshop giver dig mulighed for at fordybe dig mere i, hvad meditation er, og ikke mindst, hvad det er for dig. Workshoppen kan hjælpe dig med at få etableret rutiner omkring meditation, så det bliver lettere for dig at anvende kontinuerligt i din hverdag.

Lad mig guide dig. Lad mig give dig muligheden for at finde dybt ind til din kerne – til din essens, til stilheden og klarheden. Du vil opleve forskellige måde at gribe mindfulness og meditation an på, med omdrejningspunkt i vores 3 visdomscentre (krop, sind, hjerte) – så der er rig mulighed for at finde netop det, der virker for dig.

På workshoppen vil der være en lille sanselig forfriskning til klar til dig. Fortsæt selvforkælelsen og den dybe ro og stilhed når du kommer hjem. Måske har du fået børnene passet, og har lækker mad og en dejlig flaske vin klar i køleskabet. Læn dig ind i nærværet og harmonien – og nyd dit eget selskab, også i de stille og tomme øjeblikke.

Hvis du har fået lyst til at lære mere om, hvordan mindfulness og meditation kan spille en rolle i dit hverdagsliv, er du hjertelig velkommen hos Yoga-Liv.

Du kunne også være interesseret i...

 • Sikker bookingbetaling på yoga-liv.dk
 • secure payment
 • dankort
 • visa
 • mastercard
 • mobilepay
Shopping Cart