SANSELIG YIN YOGA – 3. kvartal

1,150.00 kr.

Mandage fra 17.00 til 18.30

Vi arbejder nærværende, blidt og sanseligt med bindevævet i lange stræk og blide bevægelser.

I en verden afhængig af effekt, hurtighed, præstation og “gøren” (yang) er langsommelighed, sanselighed og “væren” (yin) din antidote og superpower. Derfor kan jeg kun på det allervarmeste anbefale denne klasse til dig. Med yin yoga genskaber du balancen i mellem yin (det passive) og yang (det aktive). Du vil opleve en følelse af balance og ro i din krop og i dit sind.

Yin Yoga handler om at skabe en frit flydende strøm af energi i meridianbanerne i dit dybereliggende fascia via intelligente stillinger designet til netop dette, via åndedrætsopmærksomhed og et fokuseret sind. Yin yoga handler om at fjerne de blokeringer, der hindrer chi-flow, og dermed er årsag til stagnation og degenerering. Når vi praktiserer Yin Yoga, arbejder vi med at hydrere og dermed smidiggøre kroppens mere hårde og plastiske væv. Vi tilbyder knogler og bindevæv/fascia (herunder sener og ligamenter) lige netop den tid, stress og belastning det har brug for, for at blive stærkt og smidigt.

Yin Yoga og mindfulness går hånd i hånd. Vi fokuserer opmærksomheden og øver os i at blive i, og være med det, der er – lige netop i dette NU.

Hver session indledes og afsluttes med mindfulness og guidet meditation.

Datoer for sessioner (10 stk.): fra uge 32, mandag d. 5/8 til og med uge 41 mandag d. 7/10

Også muligt som DROP IND hvis der er ledige pladser på holdet. Send mig en SMS (20270473) eller besked via messenger for at få plads.  Pris for DROP IND 130 kr. pr. gang.

Fik du ikke plads? Skriv dig på ventelisten 

Er holdet udsolgt, så skriv dig på ventelisten. Du får besked, hvis der bliver en ledig plads på holdet, eller hvis der er nok på ventelisten til at oprette et ekstra hold.

 

 

Udsolgt Hold

Skriv dig på venteliste

Kategori: Tag:

Praktisk Information

Du er velkommen til at medbringe dit eget udstyr, men du behøver ikke. Jeg har måtte, bolster, blokke, bælte og tæppe klar til dig.

Husk at spritte af inden du kommer ind i lokalet (der står sprit ved indgangen)

Hvis du føler dig sløj, så pas på dig, og os andre – kravl under dynen med en god bog og en kop te i steder for at lave yoga.

Deltagelse på Yoga-Livs hold sker på eget ansvar. Vi står dog altid klar til personlig vejledning, så vi kan finde det hold der passer dig bedst.

Afbud

Meld afbud, når/hvis du er forhindret (en anden vil måske gerne benytte din plads). Afbud skal gives mindst 24 timer før klassen. Du har mulighed for at deltage på en anden klasse i stedet, såfremt dit afbud er meddelt 24 timer før og at der er ledige pladser på det ønskede hold.

  • Sikker bookingbetaling på yoga-liv.dk
  • secure payment
  • dankort
  • visa
  • mastercard
  • mobilepay
Indkøbskurv