Slow Vinyasa Yoga

Slow vinyasa yoga er Langsomme og rolige flydende bevægelser og pulseringer i takt med åndedrættet. Det bedste fra både vinyasa og yin yoga.

Nu er tiden til at du skal være dig selv – komplet som du allerede er. slow vinyasa handler om din oplevelse i stillingen og din oplevelse af at ”vække” og mærke energien flyde i din krop. slow vinyasa yoga handler om smukke og unikke kroppe, der i hver stilling mærker intensiteten og den vitaliserede energi i et udvalgt fokusområde i kroppen. Ud fra en forståelse af kroppen som 14 skeletsegmenter og 10 myofasciagrupper tilpasses de 7 asanaarketyper til den individuelle krop.

Det handler om at justere og mærke dig frem, om at være nysgerrig undersøgende og i dialog med din krop, så du finder lige netop den stilling i stillingen, der er perfekt for dig og din unikke smukke krop. Yin slow vinyasa handler om at skabe balance imellem yin og yang – balance i din krop og i dit sind. Det handler alt sammen om energi. Den subtile energi som kinesisk medicin kalder for ”CHI”, og som yogierne kalder ”livskraften” eller ”prana”. Yin slow flow Yoga handler om at skabe et frit flydende flow af energi i medianbanerne i dit dybereliggende fascia via intelligente stillinger designet til netop dette, via åndedrætsopmærksomhed og et fokuseret sind. slow vinyasa yoga handler om at fjerne de blokeringer, der hindrer chi-flow, og dermed er årsag til stagnation og degenerering.

Når vi praktiserer slow vinyasa, arbejder vi med at hydrere og dermed smidiggøre kroppens mere hårde og plastiske væv. Vi tilbyder knogler, sener, ligamenter og bindevæv/fascia lige netop den stress og belastning det har brug for, for at blive stærkt og smidigt – ”Anti-fragile”, for at forebygge atrofi (at funktionen, her smidighed og fleksibilitet svinder ind og til sidst helt væk – ”if you don’t use it, you lose it”). Vi tilbyder også kroppens muskelvæv (Yang), styrke i “flow-delen”.

Hver session indledes og afsluttes med mindfulness og guidet meditation.

Der blev ikke fundet nogle varer, der matcher dit valg.
  • Sikker bookingbetaling på yoga-liv.dk
  • secure payment
  • dankort
  • visa
  • mastercard
  • mobilepay
Indkøbskurv