Vinyasa Yoga Onsdagshold Vinter – 27 Oktober til 22 December

330.00 DKK

Onsdag fra kl. 19 til 20.30

Vinyasa yoga, også kaldet Power Yoga eller Flow yoga, er en dynamisk form for yoga, hvor vi forbinder de forskellige yogastillinger med hinanden i flydende sekvenser, som perler på en snor – bundet sammen af vores åndedræt.

Denne form for yoga er fuld af bevægelse, og derfor effektiv, dog skånsom, fysisk træning for. Vi bruger relevante stillinger som ”rebound-stillinger”, hvor her du får tid til at vende opmærksomheden ind og mærke flowet i din krop, pulsen og åndedrættet.

Hver session indledes og afsluttes med mindfulness og guidet meditation.

Alle kan være med! Alle går hjem med en følelse af “power”, styrke, ro og balance både fysisk og mentalt.

Hver session indledes og afsluttes med mindfulness og guidet meditation.

Datoer for sessioner: 27/10,3/11,10/11,17/11,24/11,1/12,8/12,15/12,22/1

På lager: 2 Pladser Tilbage

Kategori:

Praktisk & Corona Information

På grund af corona har vi ikke de sammen muligheder for at benytte Yoga-Livs udstyr. Du bedes derfor selv medbringe det udstyr du får brug for – blokke, bælte, tæppe, øjenpude ect. Tag gerne et pudebetræk med til bolster (pøllen).

Husk at spritte af inden du kommer ind i lokalet (der står sprit ved indgangen)

Hvis du føler dig sløj, så pas på dig, og os andre – kravl under dynen med en god bog og en kop te i steder for at lave yoga.

Deltagelse på Yoga-Livs hold sker på eget ansvar. Vi står dog altid klar til personlig vejledning, så vi kan finde det hold der passer dig bedst. 

Afbud

Meld afbud, når/hvis du er forhindret (en anden vil måske gerne benytte din plads). Afbud skal gives mindst 24 timer før klassen. Du har mulighed for at deltage på en anden klasse i stedet, såfremt dit afbud er meddelt 24 timer før og at der er ledige pladser på det ønskede hold.

  • Sikker bookingbetaling på yoga-liv.dk
  • secure payment
  • dankort
  • visa
  • mastercard
  • mobilepay
Shopping Cart