Par Yoga Workshop 28/8

1,500.00 DKK

Workshop a 3 timers varighed (få deltagere). Pris pr. par 1500 kr.

Dato for Workshop: Lørdag d. 28/8 2021 kl.16-19

Tilmelding er bindende, og pengene refunderes kun såfremt der er venteliste til workshoppen.

 

På workshoppen vil der være en lille sanselig forfriskning til klar til jer. Fortsæt forkælelsen og den dybe forbindelse imellem jer når I kommer hjem. Måske har i fået børnene passet, og har lækker mad og en dejlig flaske vin klar i køleskabet. Læn jer ind i hinandens nærvær og nyd hinanden, maden, vinen og stilheden.

På lager: 5 Pladser Tilbage

Kategorier: , Tag:

Yoga for par handler om at opnå indsigt i, hvordan vi påvirker hinanden med vores energi. Hvordan vi, ved at tillade åbenhed og sårbarhed, kan opnå resonans i vores energier når de mødes og, hvordan du med din energi kan være en uvurderlig støtte for din partner. Vi tillader kroppene, hjerterne, sindene og sjælene at forenes igennem ordløs kommunikation – igennem yoga, åndedrætsøvelser, mindfulness og meditation.

Igennem yogaen kan du og din partner mødes, mærke hvordan I igennem jeres kroppe kan give og modtage støtte, kærlighed og omsorg. Hvordan du kan give dig hen til din partner, og tillade dig selv at modtage varmen, støtten og omsorgen fra din partner. Og hvordan du ved at give også oplever at modtage. Du opdager måske, at vejen til opfyldelse af dine egne behov og længsler går igennem at give netop dette til din partner. Tillad sårbarheden at give jer styrke og mod til at smelte igennem forsvarene og dagligdagens skærmydslers og mød din partner rent og kærligt.

  • Sikker bookingbetaling på yoga-liv.dk
  • secure payment
  • dankort
  • visa
  • mastercard
  • mobilepay
Shopping Cart