Forside / Par Rådgiv

Par Terapi

Som erfaren socialrådgiver og psykoterapeut tilbyder jeg terapi, rådgivning, støtte og faciliterende samtaler med jer som par – med redskaber og metoder fra Integral Psykoterapeutisk praksis. 

For at møde jer så professionelt og autentisk som muligt, modtager jeg løbende supervision og egenterapi.

psykoterapi-aalbo

Par Terapi Session

En unik mulighed for at arbejde på jer selv og hinanden. Styrk jeres parforhold. Sammen med jer, facilitere jeg jeres udviklingsrejse, hvor vi vil dykke ned i forholdets dynamikker og reaktionsmønstre.

Par Terapi - Hvornår?

Det ER muligt at komme fri af de begrænsende gamle vaner og mønstre, der står i vejen for jeres fælles udvikling og blomstrende parforhold.

Når vi ved, at det faktisk kan lade sig gøre, hvorfor ”gør vi det så ikke bare”? Hvorfor gør vi ikke bare noget andet, når det vi er vandt til at gøre ikke virker længere? Det er fordi det er krævende. Ganske enkelt. Det kræver en forandring, hvilket vi ikke naturligt byder velkommen med åbne arme. Forandring er ofte smertefuld, og fuld af usikkerhed. Det kræver mod, et bevidst valg og en dedikeret indsats. Det kræver, at vi er villige til at investere vores tid og energi i hinanden, og give afkald på de komfortable vaner og rutiner, der fjerner opmærksomheden fra parforholdet. Derfor er det ikke ”bare” noget vi gør. Vi samler mod og tager os sammen.

Det første skridt er altid det sværeste. Og hvornår er tiden inde?

Tjek udsagnene her – hvis et eller flere rammer ”bulls eye” er tiden måske inde til et lille eftersyn.

Din partner oplever måske noget andet end du selv gør. Udsagnene gælder derfor naturligvis også, hvis det er noget din partner gør dig opmærksom på, og som du er uenig i.

Par Terapi

Styrk jeres parforhold. Et uafhængigt, vitalt og bæredygtigt parforhold, der henter styrke og energi i at VÆRE.

Vi udfolder sammen jeres parforhold; jeres udfordringer, akutte kriser, udviklingspotentialer og styrker. Opdag jeres reaktive ”psykiske fællesøkonomi” og dermed de mønstre som skaber jeres problemer. Vi arbejder konstruktivt og håbefuldt med de kriser og akutte problemstillinger I står i, for at få øje på meningen og udviklingspotentialet i udfordringerne. I Par Terapi åbner vi kærligt og nænsomt op til det sted, hvor de bedste hensigter og intentioner findes hos jer som par. I får mulighed for at afdække og effektivt italesætte de sande behov og længsler i hver især rummer, for at opnå gensidig forståelse og mulig behovsopfyldelse.

Par Terapi giver jer en unik mulighed for at rydde op hver især og sammen, i det stof som løbende rejser sig imellem jer som par og familie. Par Terapi hjælper også jer, som lever i sammenbragte familier med at rumme de særlige udfordringer, der her er i spil.

I Par Terapi får I mulighed for at møde hinanden i de dybeste og mest inderlige sjælemøder, hvor åbenhed, friskhed og her-og-nu bevidsthed eksisterer. Vi arbejder med det store potentiale, der opstår når I oplever jer rodfæstet i VÆREN (blot at være, fuldt og helt tilstede i nuet) og har opnået indsigt i hinandens reaktive sider, mens I hver især kan stå uafhængigt i jer selv.

I Par Terapi arbejder vi med, at den kærlighed der er imellem os i et parforhold, bliver inspirerende for andre, at den skaber resonans og giver håb for omverden.

Vi arbejder med, hvad der skal tages ansvar for i det fælles VI, når I som par vil holde jeres retning og udleve jeres visioner, og hvad der skal tages ansvar for individuelt på denne vidunderlige rejse.

“Det interesserer mig ikke hvordan du tjener til livets ophold. Jeg ønsker at vide hvad du brænder for, og om du vover at drømme om at få opfyldt dit hjertes længsel. Det interesserer mig ikke hvilke planeter der er i kvadrat til din måne. Jeg ønsker at vide om du har berørt det inderste i din sorg, om livets svigefuldhed har åbnet dig, eller har fået dig til at tørre ind og lukke i af frygt for mere smerte. Jeg ønsker at vide om du kan være med smerten, min eller din egen, uden at gøre noget for at skjule den, eller få den til at forsvinde, eller reagere på den. Jeg ønsker at vide om du kan være med glæden, min eller din egen, om du kan danse vildt og lade ekstasen fylde dig helt ud i fingre og tæer uden at formane os om at passe på, være realistiske, og ikke glemme begrænsningen i at være menneske“. 

– Oriah Mountain Dreamer

Par Yoga

Yoga for par handler om at opnå indsigt i, hvordan vi påvirker hinanden med vores energi. Hvordan vi, ved at tillade åbenhed og sårbarhed, kan opnå resonans i vores energier når de mødes og, hvordan du med din energi kan være en uvurderlig støtte for din partner.

Book Par Terapi

Sådan gør du

Hvis du har spørgsmål, er interesseret eller allerede nu ved, at du gerne vil booke en tid til Par Rådgivning, skal du starte her.

Udfyld blot formularen med dine kontaktoplysninger, samt dit eventuelle ønske til dato og tidspunkt for vores session.

Når jeg modtager din henvendelse, vil jeg kontakte dig så hurtigt jeg kan, så vi kan tage en indledende, uforpligtende og forventningsafstemmende snak. Herefter kan vi – hvis du har lyst – aftale et konkret tidspunkt
for vores første session.

Jeg glæder mig til at høre fra dig.

  • Sikker bookingbetaling på yoga-liv.dk
  • secure payment
  • dankort
  • visa
  • mastercard
  • mobilepay
Indkøbskurv