Forside / Book tid til Psykoterapi

Book tid til Psykoterapi

Jeg er her for dig. Her kan du booke tid til Individuel Psykoterapi eller Parterapi. Jeg vil forsøge at gøre din vej til hjælp så let og overskuelig som muligt. De første skridt er altid de sværeste, og de kræver stort mod og tillid.
TAK.

Hvis du er i tvivl om, hvilken hjælp du har brug for – udfyld da blot formularen nederst på siden, og jeg vil kontakte dig.

Hvad passer til dig?

Individuel Terapi

Vi mødes, du og jeg, i en atmosfære af rummelighed, kærlig venlighed, anerkendelse, respekt og accept. Et rum hvor du trygt kan udfolde og undersøge dine tanker og følelser og finde nye veje til forandring og udvikling.

Ved behov for aflysning, skal afbud gives hurtigst muligt, og senest 24 timer før den aftalte session. Ved afbud senere end 24 timer opkræves det fulde beløb for sessionen (750 kr. )

Også muligt som online terapi.

yoga
psykoterapi-aalbo

Parterapi - Relationer

En unik mulighed for at styrke og udvikle jeres relation – parforhold, familie-relation og/eller øvrige relationelle forhold. Sammen med jer, facilitere jeg jeres udviklingsrejse, hvor vi vil dykke ned i relationens dynamikker og reaktionsmønstre.

Ved behov for aflysning, skal afbud gives hurtigst muligt, og senest 24 timer før den aftalte session. Ved afbud senere end 24 timer opkræves det fulde beløb for sessionen (900 kr. )

Hvornår passer det dig?

Hvis du har spørgsmål, er interesseret eller allerede nu ved, at du gerne vil booke en tid til individuel- eller parterapi, skal du starte her.

Udfyld blot formularen med dine kontaktoplysninger, samt dit eventuelle ønske til dato og tidspunkt for vores session.

Når jeg modtager din henvendelse, vil jeg kontakte dig så hurtigt jeg kan, så vi kan tage en indledende, uforpligtende og forventningsafstemmende snak. Herefter kan vi – hvis du har lyst – aftale et konkret tidspunkt
for vores første session.

Jeg glæder mig til at høre fra dig.

  • Sikker bookingbetaling på yoga-liv.dk
  • secure payment
  • dankort
  • visa
  • mastercard
  • mobilepay
Indkøbskurv