Forside / Book tid til Psykoterapi

Book tid til Psykoterapi

Jeg er her for dig. Her kan du booke tid til Individuel Psykoterapi eller Parterapi. Jeg vil forsøge at gøre din vej til hjælp så let og overskuelig som muligt. De første skridt er altid de sværeste, og de kræver stort mod og tillid.
TAK.

Hvis du er i tvivl om, hvilken hjælp du har brug for – udfyld da blot formularen nederst på siden, og jeg vil kontakte dig.

Hvad passer til dig?

Individuel Terapi

Vi mødes, du og jeg, i en atmosfære af rummelighed, kærlig venlighed, anerkendelse, respekt og accept. Et rum hvor du trygt kan udfolde og undersøge dine tanker og følelser og finde nye veje til forandring og udvikling.

Også muligt som online terapi.

yoga
psykoterapi-aalbo

Parterapi

En unik mulighed for at arbejde på jer selv og hinanden. Styrk jeres parforhold. Sammen med jer, facilitere jeg jeres udviklingsrejse, hvor vi vil dykke ned i forholdets dynamikker og reaktionsmønstre.

Som en del af min egen udviklingsrejse, henimod en certificering som Par- og Psykoterapeut, tilbyder jeg nu sessioner og min 16 års klienterfaring, til en fordelagtig pris.  

Også muligt som online terapi.

Hvornår passer det dig?

Hvis du har spørgsmål, er interesseret eller allerede nu ved, at du gerne vil booke en tid til individuel- eller parterapi, skal du starte her.

Udfyld blot formularen med dine kontaktoplysninger, samt dit eventuelle ønske til dato og tidspunkt for vores session.

Når jeg modtager din henvendelse, vil jeg kontakte dig så hurtigt jeg kan, så vi kan tage en indledende, uforpligtende og forventningsafstemmende snak. Herefter kan vi – hvis du har lyst – aftale et konkret tidspunkt
for vores første session.

Jeg glæder mig til at høre fra dig.

  • Sikker bookingbetaling på yoga-liv.dk
  • secure payment
  • dankort
  • visa
  • mastercard
  • mobilepay
Indkøbskurv